The voice of leadership

VERSTERK JE LEIDERSCHAP
VERGROOT JE INVLOED

 

“Als leider heb jij impact en invloed. En als leider draag je daarmee verantwoordelijkheid. En daarmee is het ontwikkelen van jouw stem van leiderschap belangrijker dan ooit.”

Communicatietraining:The voice of leadership

Versterk je leiderschap

Leiderschap vraagt om een heldere visie én een verbindende communicatiestijl. In het programma The Voice of leadership leer je vanuit je innerlijke kompas, leiden en luisteren. Je leert om telkens weer vanuit een groter perspectief naar jouw leiderschap te kijken. Naar de korte en lange termijn van jouw handelen, met oog voor de omgeving en iedereen die betrokken is. Jouw Leadership Voice is niet alleen de boodschap die je spreekt, maar staat voor wie je bent als leider, hoe je overkomt op anderen, hoe je luistert, leidt, verbinding maakt en anderen meekrijgt. Je leert communiceren vanuit hoofd en hart, kracht en empathie, stevig verankerd vanuit wie je bent. Ontwikkel jouw Voice of Leadership en leer communiceren op de velden:

EMPATHY

Aandachtig communiceren
in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving

Authority

Krachtig communiceren  stevig staan in een veranderende wereld

Reason

Helder communiceren
met een open blik en duidelijk doel

Inspiration

Bezield communiceren
vanuit betekenis en gedeelde waarde

it’s all about

RESONANCE

Leiderschap is anderen meekrijgen, zorgen dat jouw missie resoneert bij anderen. Dat vraagt naast een heldere visie, een aansprekend verhaal en een stem die vertrouwen en verbinding creëert.

The voice of Leadership leert je dat jouw stem zoveel meer is dan de woorden die je spreekt. Dat vraagt om communiceren vanuit hoofd en hart, kracht én empathie. Te leiden en luisteren stevig verankerd vanuit wie je bent. Kort gezegd: “Be the voice you want to hear”.

“De training Voice of Leadership gaf inzicht in mijn kracht, motivatie en communicatie en leerde me in mijn rol sterker profileren. In het samenspel met anderen bereik ik mijn doelen nu sneller en met meer plezier.”

Strategist Provincie Limburg

leiderschapscommunicatie programma

De drie stappen

1

Find your voice

Vertrouw op je innerlijke stem. Vergroot je impact & leadership presence.

2

Share your vision

Breng je visie tot leven in een verhaal dat raakt, inspireert en anderen in beweging brengt.

 

3

Lead by influence

Vergroot je invloed als leider
Luister, leid, verbind en inspireer 

Over

Mariska Wessel

Mariska Wessel, een ervaren executive coach, brengt een unieke mix van stem, verbinding, charisma, leiderschap en communicatie samen. Zij helpt professionals bij het versterken van hun authentieke leiderschapsstijl en coacht o.a.: leidinggevenden, projectmanagers, topambtenaren, bestuurders, consultants.

Mariska heeft een veelzijdige achtergrond: een master in cultuurmanagement, conservatorium opleiding tot klassiek zangeres, een schat aan podiumervaring en 15 jaar ervaring als stem -en communicatiecoach (www.voicematters.nl). Haar aanpak kenmerkt zich door denken, voelen en doen; reflecteren, repeteren en excelleren.
Ze combineert wetenschappelijke inzichten in leiderschapsontwikkeling, communicatie en psychologie met praktijkvoorbeelden én gebruikt beproefde oefeningen uit de theaterwereld. Haar stijl wordt ervaren als analytisch, doelgericht én inspirerend. Ook verzorgt Mariska interactieve keynotes op events.

Versterk jouw communicatie als leider

Aanbod Voice of Leadership

Leadership

Groeps-
programma

Leadership

Special editions

Leadership

1-op-1 VIP coaching

Ik leerde minder vanuit de inhoud communiceren én werd me vooral bewust op hoe ik met mijn ‘tone of voice’ meer ruimte en rust kan creëren in gesprekken. Dat levert meer creativiteit op binnen mijn team en verbetert de samenwerking.

Consultant PWC

Versterk je leiderschap, vergroot je invloed.

Ontwikkel jouw Voice of Leadership op 4 gebieden

EXECUTIVE VOICE & COMMUNICATION COACH

MARISKA WESSEL